Golvslipning Nacka

Höj husets värde med en golvslipning | 0708-188 833

Om företaget

EN ERFAREN OCH KUNNIG GOLVFIRMA

Ulf Mårtenssons Golv bildades 1998 och har sedan dess lagt och slipat golv av alla slag i Nacka och hela Stockholmsområdet.

På Mårtensson Golv har vi alltid kvalitet – och våra kunders tillfredsställelse – i fokus. Vi utför det mesta som har med golv att göra – vi lägger nytt, slipar och renoverar och behandlar slitna golv som behöver ett lyft med olja och lack. Vi vänder oss i första hand till privatpersoner, men även till företag, fastighetsmäklare och bostadsrättsföreningar.

Du kan vara trygg när du anlitar oss för golvslipning eller någon annan av våra kvalitativa tjänster. Vi arbetar alltid med tydliga och detaljerade skriftliga avtal – så att allt är tydligt redan från start och minsken för missförstånd minskar. I avtalet ska alltid framgå vad som ska genomföras, ungefärlig planerad tidsåtgång för arbetet och priset.

Vi är medlemmar i GoHandy.com, en kvalitetsstämpel på grund av den kvalitetskontroll medlemmarna genomgår. Vi har F-skattsedel, är ansvarsförsäkrade och lämnar alltid garanti på utförda arbeten. Vi är medlemmarna i Företagarna Nacka.

 

 

 

Ett gammalt trägolv kan bli ännu vackrare med hjälp av en golvslipning!