Om företaget

En erfaren och kunnig golvfirma

Stockholm Golv & Måleri AB har mer än 17 års erfarenhet av golvbranschen och kan hjälpa till med allt inom golv. Företaget utför både högkvalitativ golvslipning och ytbehandling av befintligt golv samt lägger ett helt nya golv. Vi är mycket yrkesstolta och målet är alltid 100% kundnöjdhet.

Våra golvläggare har stor kunskap om olika material och om passande ytbehandlingar. När du anlitar oss garanterar arbeten med ett professionellt utförande och högsta kvalitet. Som ett tecken på detta får du alltid generösa garantier på material och arbete.

Fokus på kvalitet

Vi har vi alltid kvalitet – och våra kunders tillfredsställelse – i fokus. Vi utför det mesta som har med golv att göra – vi lägger nytt, slipar och renoverar och behandlar slitna golv som behöver ett lyft med olja och lack. Vi vänder oss i första hand till privatpersoner, men även till företag, fastighetsmäklare och bostadsrättsföreningar.

Du kan vara trygg när du anlitar oss för golvslipning eller någon annan av våra kvalitativa tjänster. Vi arbetar alltid med tydliga och detaljerade skriftliga avtal – så att allt är tydligt redan från start och minsken för missförstånd minskar. I avtalet ska alltid framgå vad som ska genomföras, ungefärlig planerad tidsåtgång för arbetet och priset.

Showroom

Du är varmt välkommen att besöka vårt show room på Karlbergsvägen 75 i Stockholm där du kan jämföra olika trägolv, färgnyanser och prata golv med oss.

Öppettider:

  • Vardagar 07.00-16.00
  • Lördagar 10.00-14.00

Ett gammalt trägolv kan bli ännu vackrare med hjälp av en golvslipning