Övriga tjänster

Förutom att slipa golv erbjuder vi även andra byggtjänster inom golv och måleri.

Läs mer om dessa nedan. Ring oss för information - 070-748 09 19!

Golvläggning

Vi är erfarna golvexperter som kan lyfta ditt hem med ett snyggt och tåligt golv. Vill du slippa alla skavanker som ett golv får med åren – kontakta oss! Genom ett nytt golv så kan du ge rummet en ny karaktär och känsla. Hur snygga väggar, tak och inredningen än är – har du ett slitet golv så uppstår inte den räta känslan.

Vi behärskar golvläggningens konst till fullo och utför alla våra uppdrag med stolthet. Våra golvläggare är kunniga, erfarna och behärskar att lägga alla typer av golv. Vår specialitet är fiskbensparkett i massiv ek, ett klassiskt stilrent golv som håller i decennier. Men vi lägger alla typer av trä- och parkettgolv.

golvslipning nacka

Ytbehandling av golv

Ett trägolv kan behöva tas om hand emellanåt. Vi kan hjälpa dig att behandla ditt golv med olja, lack eller hårdvaxolja. Vi rekommenderar det sistnämnda, hårdvaxoljan har starka egenskaper som framhåller golvmaterialets styrkor på ett fantastiskt sätt. Hårdvaxolja är mycket tåligt mot vatten och passar perfekt i flera sammanhang: på bord och köksbänkar exempelvis. Givetvis även på fiskbensparkett och andra trägolv. Behandlar man träet med hårdvaxolja så blir det tåligt mot det mesta. Vin, kaffe eller ketchupfläckar, ett golv behandlat med hårdvaxolja tål det mesta.

Måleri & tapetsering

Vi har kunnandet och utför även måleriarbeten och tapetsering. Vi åtar oss stora som små uppdrag åt privatpersoner, företag och BRF:er. Vi är mycket noggranna och slarvar aldrig med underarbetet. Vi river gamla tapeter och bredspacklar för ett perfekt slutresultat. Behöver du hjälp med rådgivning. 

Ett gammalt trägolv kan bli ännu vackrare med hjälp av en golvslipning