Golvslipning Nacka

Höj husets värde med en golvslipning | 08–128 642 00

Övriga tjänster

Golvläggning

Vi är erfarna golvexperter som kan lyfta ditt hem med ett snyggt och tåligt golv. Vill du slippa alla skavanker som ett golv får med åren – kontakta oss! Genom ett nytt golv så kan du ge rummet en ny karaktär och känsla. Hur snygga väggar, tak och inredningen än är – har du ett slitet golv så uppstår inte den räta känslan.

Vi behärskar golvläggningens konst till full och utför alla våra uppdrag med stolthet. Våra golvläggare är kunniga, erfarna och behärskar att lägga alla typer av golv. Vår specialitet är fiskbensparkett i massiv ek, ett klassiskt stilrent golv som håller i decennier. Men vi lägger alla typer av trä- och parkettgolv.

parkettgolv fiskben

Oljning och lackning av golv

Ett trägolv kan behöva tas om hand emellanåt. Vi kan hjälpa dig att behandla ditt golv med olja, lack eller hårdvaxolja. Vi rekommenderar det sistnämnda, hårdvaxoljan har starka egenskaper som framhåller golvmaterialets styrkor på ett fantastiskt sätt. Hårdvaxolja är mycket tåligt mot vatten och passar perfekt i flera sammanhang: på bord och köksbänkar exempelvis. Givetvis även på fiskbensparkett och andra trägolv. Behandlar man träet med hårdvaxolja så blir det tåligt mot det mesta. Vin, kaffe eller ketchupfläckar, ett golv behandlat med hårdvaxolja tål det mesta.

Trappslipning

Vi kan även slipa trappor, en del av hus som slits mycket i dagligt bruk. Att bygga nytt är både tidskrävande och kostsamt, därför kan det vara bra att välja en trappslipning istället. Vi slipar, lackerar och målar trappan. Har du helt nedslitna trappsteg så kan vi montera ned delar av trappan och slipa i en maskin. En trappslipning kan göra din trappa som ny.

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra olika kompetenta tjänster när det handlar om golv.

 

Ett gammalt trägolv kan bli ännu vackrare med hjälp av en golvslipning!